• Annie Sloan online workshop The BIG Paint bij Geluk in een Potje
  • Online Annie Sloan Workshop The Big Paint met Laptop, tablet of mobieltje
  • Annie Sloan Online Workshop Product pakket met krijtverf, sjabloon, kwast en dienblad
  • Annie Sloan Online Workshop thuis een dienblad schilderen
  • Annie Sloan Online Workshop een cadeau voor kerst
Annie Sloan online workshop The BIG Paint bij Geluk in een Potje
Online Annie Sloan Workshop The Big Paint met Laptop, tablet of mobieltje
Annie Sloan Online Workshop Product pakket met krijtverf, sjabloon, kwast en dienblad
Annie Sloan Online Workshop thuis een dienblad schilderen
Annie Sloan Online Workshop een cadeau voor kerst

The Big Paint Workshop

-
Aan winkelmandje toevoegen

Standaard verzending 1 - 1 Werkdagen

We zijn ontzettend trots dat we samen met al onze Annie Sloan collega's wereldwijd The Big Paint workshops gaan geven van Annie Sloan: LIVE!

Voor de allereerste keer zullen Annie Sloan Stockists over de hele wereld gedurende een week dezelfde workshop ONLINE geven als onderdeel van Annie Sloan’s nieuwe Support Local-campagne.

Annie Sloan Interiors gebruikt haar prachtige netwerk van onafhankelijke winkels om dit unieke en wereldwijde evenement bij jou thuis te brengen. Zo kan jij jouw eigen Annie Sloan-winkel Geluk in een Potje supporten vanuit het comfort van je eigen huis.

Nodig vrienden, familie en iedereen die dit ook leuk vindt uit en wees “op afstand, toch bij elkaar” en dat allemaal terwijl je leuke en nieuwe vaardigheden leert!

Cadeau Tip: geef deze workshop als ultiem (Kerst) cadeau aan iemand die je dierbaar is en volg hem samen online, weer eens iets anders, geef een beleving.

De eindresultaten van deze online workshop zijn: een prachtig beschilderd dienblad voor in je huis, lekker veel verfinspiratie en het plezier dat je krijgt van creatief bezig zijn! De speciale workshop-kit is ontworpen en gemaakt door Annie Sloan zelf en wordt voor de workshop bij je thuis bezorgd of haal hem op in onze winkel.

Je ontvangt van tevoren duidelijke richtlijnen hoe je thuis online kunt inloggen voor je workshop. We staan voor je klaar met al het technische en praktische advies dat je nodig hebt en maken er zo met elkaar een fantastische online workshop van!

De workshopkit bevat alles wat je nodig hebt voor de online-workshop, dus ook als je een beginner bent hoef je je nergens zorgen over te maken!

Volg alle berichten op Social Media via #TheBigPaint

We wensen je veel voorpret en plezier met The Big Paint workshop van Annie Sloan!

Voor deze ONLINE workshop krijg je de volgende producten thuis gestuurd:

• 3 x 120 ml potjes Chalk Paint® in Aubusson Blue, Scandinavian Pink en Paris Grey
• 1 x 120 ml Clear Chalk Paint® Wax
• 1 x kleine platte kwast
• 1 x op maat gemaakt sjabloon in beperkte oplage, exclusief door Annie ontworpen voor deze workshop
• een uniek houten dienblad afkomstig van Annie’s reis naar India eerder dit jaar.

Tijdens de workshop leren we je alles over Chalk Paint® en laten we je stap voor stap zien hoe je je eigen beschilderde dienblad kunt maken. Zoals bij al onze workshops kan je vragen stellen en leggen we je alles goed uit. Je ontvangt bij je pakket een Annie Sloan factsheet vol met tips en op onze website van Geluk in een Potje kan je veel video's bekijken als je het even niet meer weet.

Na de workshop start je vol inspiratie om je eigen projecten te verven én je hebt voldoende verf over om direct te kunnen beginnen.

Wil je vooraf of achteraf nog andere producten aanschaffen dan kan dat met onze speciale workshop korting van 10%. Neem hiervoor even telefonisch of via de email contact met op ons. Het is ook mogelijk om de workshop in onze winkel te volgen op woensdag 3 februari 19.00-21.30. Je kunt je hiervoor telefonisch of via de email aanmelden. De kosten zijn dan gelijk aan een privè workshop: €69,95.

Informatie

Na aanmelding houden we contact over hoe deel te nemen. Zorg ervoor dat je een computer of laptop hebt. En uiteraard internet. Mochten er veel deelnemers zijn dan kan het voorkomen dat er teveel vragen zijn, Deze worden alsnog beantwoord in een video die wij achteraf gaan maken en delen, Voor meer informatie en inspiratie kun je onze video's onder het kopje video demonstraties bekijken.

Tijden

Created with Sketch.

De online workshop start om 19.00. Zorg dat je op tijd online bent en je materialen bij de hand hebt. Kopje thee of koffie erbij, En have FUN!

Je kunt de workshop altijd terug kijken.

Online workshops

Created with Sketch.

De Big Paint workshop van Annie Sloan is een unieke online workshop die in de eerste week van februari wereldwijd in 55 landen wordt gegeven. Wij hebben het voornemen om meer workshops online te gaan geven, Houd hiervoor onze website en social media kanalen in de gaten.

Annie Sloan krijtverf met kwast, sjabloon en dienblad voor The BIG Paint Workshop
Dienblad geverfd en gesjabloneerd met Annie Sloan Krijtverf
Koffie drinken tijdens de Annie Sloan BIG Paint Workshop