Bij deze leuke workshop ga je aan de slag met de innovatieve kleimallen van Iron Orchid Designs en Redesign with Prima. Deze mallen zijn perfect voor iedereen, of je nu een beginnende hobbyist bent of een ervaren kunstenaar. Samen met Geluk in een Potje Krijtverf en glanzende metallic waxen, transformeer je eenvoudige potten in ware kunstwerken.

Stel je voor: je eigen gecreëerde pot, stralend in de hoek van je woonkamer, glinsterend met die unieke touch die alleen jij eraan hebt kunnen geven. Niet alleen een pronkstuk, maar ook een verhaal om te vertellen!

Zoals altijd wordt deze workshop begeleid door heerlijke versnaperingen. Geniet van lekker gebak, koffie en een selectie van de fijnste theesoorten. Het is niet zomaar een workshop, het is een ervaring!

Het atelier, gelegen in de Oranjepassage 3, is een broedplaats van creativiteit en inspiratie, waardoor het de ideale plek is voor deze workshop.Voor slechts 55 euro duik je in een wereld van creativiteit, gezelligheid en ambacht. Een perfect uitje om jezelf te verwennen of samen te genieten met vrienden en familie.

Ervaar de magie van creatie en ga naar huis met niet alleen een prachtig decoratiestuk, maar ook herinneringen aan een heerlijke avond bij Atelier Musz of boek een workshop in ons sfeervolle Atelier in Utrecht. 

 Wees erbij en laat je creativiteit de vrije loop!